De 10 beste kindvriendelijke restaurants in Nederland

IIlse 5 september 2023 09:52

Uit eten gaan met het gezin is een van de leukste manieren om quality time door te brengen. Het kiezen van het juiste restaurant kan echter uitdagend zijn, vooral als je kinderen hebt. Gelukkig telt Nederland tal van kindvriendelijke restaurants die zowel heerlijk eten als leuke activiteiten voor de kleintjes bieden. Hier zijn de 10 beste kindvriendelijke restaurants in Nederland.

1. Pancakes Amsterdam

In het hart van Amsterdam vind je Pancakes Amsterdam, een kindvriendelijke plek die bekend staat om hun heerlijke pannenkoeken. Ze hebben een speciaal kindermenu en een leuke kleurplaat om de kinderen bezig te houden.

2. Het Pannekoeckershuys

Dit restaurant in Den Hout heeft een grote speeltuin en een uitgebreid kindermenu. Het restaurant is ingericht als een sprookjesbos, wat zorgt voor een magische beleving.

3. De Houtzagerij

Dit restaurant in Otterlo heeft een grote speelruimte voor kinderen. Het kindermenu bestaat uit gezonde en lekkere gerechten.

4. Paviljoen Twiske

Aan de oever van het Twiske in Oostzaan ligt dit kindvriendelijke restaurant. Het restaurant heeft een terras met uitzicht op het water en een speeltuin.

5. Pannenkoekenboerderij De Smickel

Dit restaurant in Soest is een paradijs voor kinderen. Ze kunnen zich uitleven in de speeltuin terwijl de ouders genieten van overheerlijke pannenkoeken.

6. Eetcafe De Zotte Wilg

In Aalsmeer vind je dit gezellige eetcafé. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin en op de trampoline.

7. De Drie Graefjes

Dit gezellige restaurant in het centrum van Amsterdam heeft een uitgebreid kindermenu en een speelhoek. De kinderen kunnen zich vermaken met speelgoed terwijl de ouders genieten van de high tea.

8. De Zeemeeuw

Dit restaurant in Noordwijk heeft een prachtig uitzicht op zee en een speeltuin. De kinderen kunnen zich vermaken op het strand terwijl de ouders genieten van een hapje en een drankje.

9. Familierestaurant Robin Food

Dit familierestaurant in Kampen heeft een uitgebreid kindermenu en een leuke speelhoek. De kinderen kunnen zich vermaken met kleurplaten terwijl de ouders genieten van een heerlijke maaltijd.

10. Restaurant 't Klokhuys

Dit restaurant in Gent (België, dus net over de grens) wilden we toch hier benoemen. Het is het perfecte restaurant voor families. Er is een speelhoek voor de kinderen en een uitgebreid kindermenu.

Nederland heeft een breed scala aan kindvriendelijke restaurants. Of je nu op zoek bent naar een plek met een speeltuin, luiertafels, grote tafels, of budgetvriendelijke opties, er is altijd een restaurant dat past bij jouw behoeften.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.