De beste gezinsvriendelijke vakantiebestemmingen in Nederland

IIlse 12 augustus 2023 13:41

Ben je op zoek naar de beste gezinsvriendelijke vakantiebestemmingen in Nederland? Of je nu een uitstapje plant met je baby, peuter, kleuter of tiener, er is altijd een perfecte bestemming die aan je behoeften voldoet. Van kindvriendelijke campings en hotels tot educatieve en avontuurlijke uitstapjes, Nederland heeft het allemaal.

In dit artikel hebben we een lijst samengesteld van de top vakantiebestemmingen in Nederland voor gezinnen. Deze bestemmingen zijn niet alleen veilig en toegankelijk, maar bieden ook tal van leuke en educatieve activiteiten voor kinderen.

Kindvriendelijke campings in Nederland

  1. Camping De Paal - Bekend als een van de meest kindvriendelijke campings in Nederland, met een breed scala aan activiteiten en faciliteiten.
  2. Camping De Wildhoeve - Deze camping biedt een unieke ervaring met zijn Wildhoeve Junior programma, waar kinderen de natuur kunnen ontdekken en leren over het milieu.
  3. Camping Bakkum - Bekend om zijn gezinsvriendelijke omgeving en geweldige locatie dichtbij het strand.

Gezinsvriendelijke hotels in Nederland

  1. Hotel de Plataan - Dit hotel in Delft staat bekend om zijn unieke themakamers die kinderen zullen betoveren.
  2. Hotel van Oranje - Gelegen in Noordwijk, heeft dit hotel een prachtig uitzicht op zee en biedt het tal van activiteiten voor kinderen.
  3. Hotel Bosrijk - Dit Efteling hotel is perfect voor kinderen die van sprookjes houden.

Vakantieparken in Nederland voor gezinnen

  1. Center Parcs De Eemhof - Met tal van activiteiten en faciliteiten, is dit vakantiepark een geweldige keuze voor gezinnen.
  2. Landal GreenParks - Deze keten van vakantieparken biedt verschillende locaties met een breed scala aan activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.
  3. Roompot Beach Resort - Gelegen in Kamperland, biedt dit resort niet alleen tal van activiteiten, maar ook een prachtig uitzicht op het strand.

Ongeacht waar je besluit te gaan, onthoud dat het belangrijkste is om samen van de reis te genieten. Elk van deze vakantiebestemmingen in Nederland biedt unieke ervaringen die geweldige herinneringen zullen creëren voor jou en je gezin.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.